דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: אירית
מרק בשר כמו ארוחה שלמה עם כופתאות בשר ואורז

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר מס 8 (שריר הזרוע)
2  כוסות
גרגירי חומוס (יש להוציא מהחומוס את הקליפה)
1  ליטר
מים
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל
1  כף
כורכום
1  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
2  כוסות
אורז לבן עגול
1  כפית
מלח
1  קורט
פלפל
100  גרם
מרגרינה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים קלות את הבשר עד לסגירתו, מוסיפים אליו את החומוס והמים. מרתיחים את המרק ומוציאים את הקצף שנוצר. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וכורכום (לא להיבהל הכורכום בתחילה נותן צבע חזק ואח"כ הוא דוהה). מבשלים ומכינים בינתיים את הכופתאות.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת הכופתאות: מערבבים את הבשר טחון עם האורז והתבלינים ועושים כופתאות גדולות (בגודל אגרוף של היד). עושים חור באמצע הכופתה, מכניסים פנימה חתיכה קטנה של מרגרינה וסוגרים.
  • שלב 3

    15 דקות
    זורקים את הכופתאות למרק הרותח, ומבשלים בערך 15 דקות עד שהן צפות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הסיר על הפלטה לכל הלילה (בערך 10 שעות) ולמחרת טעם גן עדן. בתיאבון!
מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

שלב 1 מתוך 4

מטגנים קלות את הבשר עד לסגירתו, מוסיפים אליו את החומוס והמים. מרתיחים את המרק ומוציאים את הקצף שנוצר. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וכורכום (לא להיבהל הכורכום בתחילה נותן צבע חזק ואח"כ הוא דוהה). מבשלים ומכינים בינתיים את הכופתאות.

מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

שלב 2 מתוך 4

הכנת הכופתאות: מערבבים את הבשר טחון עם האורז והתבלינים ועושים כופתאות גדולות (בגודל אגרוף של היד). עושים חור באמצע הכופתה, מכניסים פנימה חתיכה קטנה של מרגרינה וסוגרים.

מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

שלב 3 מתוך 4

זורקים את הכופתאות למרק הרותח, ומבשלים בערך 15 דקות עד שהן צפות.

מרק בשר חורפי עם כופתאות בשר

שלב 4 מתוך 4

מניחים את הסיר על הפלטה לכל הלילה (בערך 10 שעות) ולמחרת טעם גן עדן. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים