דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק דובדבנים הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק דובדבנים הונגרי

מרק דובדבנים הונגרי

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק מזרח אירופאי קר ליום קיץ חם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
דובדבנים טריים מגולענים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כוס
יין לבן
0.25  כוס
מיץ לימון
2  כוסות
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את הדובדבנים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר, את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, כרבע שעה. מצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או לכלי מרכזי המונח על קוביות קרח.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר לקשט בשמנת.
מרק דובדבנים הונגרי

שלב 1 מתוך 6

מניחים את הדובדבנים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר, את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מרק דובדבנים הונגרי

שלב 2 מתוך 6

בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, כרבע שעה. מצננים מעט.

מרק דובדבנים הונגרי

שלב 3 מתוך 6

מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.

מרק דובדבנים הונגרי

שלב 4 מתוך 6

מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

מרק דובדבנים הונגרי

שלב 5 מתוך 6

מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או לכלי מרכזי המונח על קוביות קרח.

מרק דובדבנים הונגרי

שלב 6 מתוך 6

אפשר לקשט בשמנת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים