דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק ערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק ערמונים

מרק ערמונים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שלומיתו
גורמה ברגע: מרק חלק וקטיפתי בתוספת בטטה וחלב קוקוס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
ערמונים באריזת ואקום
400  מיליליטר
חלב קוקוס
300  גרם
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
1 
בצל גדול, קצוץ דק
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  כפית
מלח לפי הטעם
1  כפית
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הערמונים: חורצים את הערמונים בהצלבה, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מקררים וקולפים - כולל הקליפה הפנימית הדקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן זית עד לקבלת צבע שקוף.
  • שלב 3

    30 דקות
    מוסיפים לסיר ליטר וחצי מים, בטטה, ערמונים, מלח, מרק עוף, ופלפל לבן, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרסקים את התכולה בעזרת מכשיר בלנדר עד קבלת מרק חלק.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
מרק ערמונים

שלב 1 מתוך 5

קולפים את הערמונים: חורצים את הערמונים בהצלבה, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מקררים וקולפים - כולל הקליפה הפנימית הדקה.

מרק ערמונים

שלב 2 מתוך 5

מטגנים את הבצל בשמן זית עד לקבלת צבע שקוף.

מרק ערמונים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לסיר ליטר וחצי מים, בטטה, ערמונים, מלח, מרק עוף, ופלפל לבן, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.

מרק ערמונים

שלב 4 מתוך 5

מרסקים את התכולה בעזרת מכשיר בלנדר עד קבלת מרק חלק.

מרק ערמונים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים