דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קובה סלק שעושה חם בבטן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קובה סלק שעושה חם בבטן

מרק קובה סלק שעושה חם בבטן

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
המנה החורפית המושלמת! קובות סולת במילוי בשר שצפות במרק סגול וטעים-טעים, שעושה חם ונעים בבטן.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
סולת
300  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל גדול מגורר
2  שיני
שום כתושות
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה דק
1  כף
שורש סלרי קצוצים דק
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
0.33  כפית
כורכום
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
שמן קנולה
1 
בצל גדול קצוץ
4  גבעולים
שורש סלרי קצוצים
4 
סלק קלופים וחתוכים לקוביות
4 
עגבנייה מגוררות על פומפייה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מלח לימון
0.5  כפית
סוכר חום
3  כפות
שמן קנולה
3  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    120 דקות
    להשרות 2 כוסות סולת בקערה עם מים עד כיסוי כ-120 דקות .
  • שלב 2

    0 דקות
    לסנן את הסולת במסננת דקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אחרי שסיננו את הסולת מהמים, יש לקחת חתיכה קטנה וליצור כדור בגודל מעט קטן יותר מפינג פונג, לשטחו על כף היד, להניח מילוי בשר ולסגור אותו היטב בעדינות, כך להמשיך עם כל התערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בסיר עמוק וחם לטגן קלות את הבצל הקצוץ עם השמן, עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף את הסלרי, לטגן יחד כמה דקות, להוסיף את הסלק ולערבב יחד הכל לעוד כמה דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את העגבניות המגוררות, את התיבול ומים, עד לחלק העליון של הסיר.
  • שלב 8

    30 דקות
    לכסות, להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות .
  • שלב 9

    5 דקות
    לאחר התרככות המרכיבים, הסמכה קלה של המרק ובעבוע יש להוסיף את הקובה, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהקובה צפים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים