דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שעועית עם עצמות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שעועית עם עצמות

מרק שעועית עם עצמות

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מרק שעועית עשיר וסמיך, שמבושל עם עצמות להעמקת הטעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שעועית יבשה
1 
בצל
1 
גזר חתוך לקוביות
2  גבעולים
סלרי חתוכים לקוביות
3 
עצמות שבושלו 30 דקות בנפרד
2  כפות
רסק עגבניות גדושות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית לילה שלם במים, מבשלים את השעועית במים עד לריכוך (אפשר בסיר לחץ).
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים מעט את הבצל, גזר, סלרי והעצמות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות, ומערבבים כ-2 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כ-3 ליטר מים ומרתיחים. מוסיפים את השעועית המבושלת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים על אש קטנה בערך 60 דקות. להגשה: מפזרים מעל פיצוחי חמנייה או אורגנו יבש, ומגישים עם לחם לבן טרי. בתיאבון!
מרק שעועית עם עצמות

שלב 1 מתוך 5

משרים את השעועית לילה שלם במים, מבשלים את השעועית במים עד לריכוך (אפשר בסיר לחץ).

מרק שעועית עם עצמות

שלב 2 מתוך 5

מטגנים מעט את הבצל, גזר, סלרי והעצמות.

מרק שעועית עם עצמות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות, ומערבבים כ-2 דקות.

מרק שעועית עם עצמות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים כ-3 ליטר מים ומרתיחים. מוסיפים את השעועית המבושלת.

מרק שעועית עם עצמות

שלב 5 מתוך 5

מבשלים על אש קטנה בערך 60 דקות. להגשה: מפזרים מעל פיצוחי חמנייה או אורגנו יבש, ומגישים עם לחם לבן טרי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים