דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלט בטטה עם בוטנים, ארוגולה ורוטב תאילנדי חמוץ מתוק, לארוחת ערב קלילה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בטטה
1 
בצל סגול בינוני, קלוף
1  זר
עלי בייבי (או רוקט)
100  גרם
בוטנים
2  כפות
שמן קנולה או תירס
0.5  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרוגל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות מדי בקלות, מוציאים מהאידוי ומניחים לצינון.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד לקבלת צבע זהוב, מסננים ובוזקים עליהם קצת מלח. את הבצל פורסים דק ככל האפשר, וארוגולה ניתן לקנות שטופה ומוכנה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הרוטב לקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים. מוסיפים את הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. מגישים בקערה שקופה.
סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

שלב 1 מתוך 4

קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרוגל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין.

סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

שלב 2 מתוך 4

כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות מדי בקלות, מוציאים מהאידוי ומניחים לצינון.

סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

שלב 3 מתוך 4

בינתיים מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד לקבלת צבע זהוב, מסננים ובוזקים עליהם קצת מלח. את הבצל פורסים דק ככל האפשר, וארוגולה ניתן לקנות שטופה ומוכנה.

סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

שלב 4 מתוך 4

יוצקים את הרוטב לקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים. מוסיפים את הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. מגישים בקערה שקופה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א איריס

כן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים