המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הביצים כ- 20 דקות,
לקצוץ את הבצלים ולטגן אותם ב 1/4 כוס שמן, עד שיזהיבו .
לגרד את הביצים המבושלות בפומפיה דקה, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולערבב עם הבצל המטוגן בשמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0