דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט חצילים ופלפלים אדומים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט חצילים ופלפלים אדומים

סלט חצילים ופלפלים אדומים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: עפרה גוזי
מה טעים יותר מסלט חצילים? סלט חצילים ופלפלים!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פנים של חציל בגודל בינוני
2 
פלפל אדום
5  שיני
שום
3  כפות
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  טיפה
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחוררים את החצילים והפלפלים במזלג, וקולים בתנור גריל, עד שהקליפה מתקשה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בעוד החצילים והפלפלים חמים, מוציאים מהתנור, ומורידים את הקליפות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מועכים את החצילים עם מזלג, וחותכים את והפלפלים לרצועות, ומוספים לחצילים המעוכים.
  • שלב 4

    0 דקות
    כותשים את שיני השום ומוסיפים לסלט, מתבלים עם מלח, לימון ושמן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהסלט מתקרר, משפרים תיבול והסלט מוכן. בתיאבון!
סלט חצילים ופלפלים אדומים

שלב 1 מתוך 5

מחוררים את החצילים והפלפלים במזלג, וקולים בתנור גריל, עד שהקליפה מתקשה.

סלט חצילים ופלפלים אדומים

שלב 2 מתוך 5

בעוד החצילים והפלפלים חמים, מוציאים מהתנור, ומורידים את הקליפות.

סלט חצילים ופלפלים אדומים

שלב 3 מתוך 5

מועכים את החצילים עם מזלג, וחותכים את והפלפלים לרצועות, ומוספים לחצילים המעוכים.

סלט חצילים ופלפלים אדומים

שלב 4 מתוך 5

כותשים את שיני השום ומוסיפים לסלט, מתבלים עם מלח, לימון ושמן.

סלט חצילים ופלפלים אדומים

שלב 5 מתוך 5

לאחר שהסלט מתקרר, משפרים תיבול והסלט מוכן. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים