דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט כרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט כרובית

סלט כרובית

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: בסמה
סלט קליל ומתקתק, פשוט מאוד להכנה. מתאים לאירוח או כארוחת ערב קלה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרובית
1 
בצל סגול
0.5  כוס
צנוברים
2  כפות
שמן זית
1  כף
מיונז
1  כפית
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  כף
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, ושמים בקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ.
  • שלב 3

    3 דקות
    מטגנים במחבת את הצנוברים (אפשר גם שקדים מולבנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם כף שמן זית עד שישחימו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הרוטב בשייקר (או צנצנת עם מכסה) עם כף שמן, מיונז, מלח, סוכר ומיץ לימון. רצוי להוסיף מעט מים רותחים בכדי שהמיונז לא ייצור גושים במרקם הרוטב, ולנער היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    ליצוק את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    סמוך להגשה להוסיף את הצנוברים או את השקדים המולבנים.
סלט כרובית

שלב 1 מתוך 6

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, ושמים בקערה.

סלט כרובית

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ.

סלט כרובית

שלב 3 מתוך 6

מטגנים במחבת את הצנוברים (אפשר גם שקדים מולבנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם כף שמן זית עד שישחימו.

סלט כרובית

שלב 4 מתוך 6

מכינים את הרוטב בשייקר (או צנצנת עם מכסה) עם כף שמן, מיונז, מלח, סוכר ומיץ לימון. רצוי להוסיף מעט מים רותחים בכדי שהמיונז לא ייצור גושים במרקם הרוטב, ולנער היטב.

סלט כרובית

שלב 5 מתוך 6

ליצוק את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.

סלט כרובית

שלב 6 מתוך 6

סמוך להגשה להוסיף את הצנוברים או את השקדים המולבנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים