דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

(3)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אימאן אטרש
סלט חמצמץ ומתקתק, נהדר כתוספת לארוחת ערב או צהרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  שקית
גרעיני תירס קפואים
1 
פלפל אדום
3 
מלפפון חמוץ
1  כפית
מלח
2  כפות
שמן זית
0.5  כוס
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הגמבה לריבועים קטנים, חותכים את המלפפונים לריבועים קטנים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את גרגירי התירס עם הגמבה והמלפפונים, מוסיפים את המלח, שמן הזית ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומקררים כ-60 דקות לפני ההגשה.
  • שלב 4

    1 דקות
    ניתן להמיר את התירס הקפוא בקופסת שימורי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

שלב 1 מתוך 4

מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.

סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

שלב 2 מתוך 4

חותכים את הגמבה לריבועים קטנים, חותכים את המלפפונים לריבועים קטנים.

סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

שלב 3 מתוך 4

מערבבים בקערה את גרגירי התירס עם הגמבה והמלפפונים, מוסיפים את המלח, שמן הזית ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומקררים כ-60 דקות לפני ההגשה.

סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

שלב 4 מתוך 4

ניתן להמיר את התירס הקפוא בקופסת שימורי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים