דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: בני טוריקה
סלמון מעושן עם ביצים קשות, מוגש עם באגט חם, ורוטב טרגון נפלא שמאחד את כולם יחדיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בגט
100  גרם
סלמון מעושן
1  שן
שום גדולה
1  כף
שמן זית להזלפה
3  כפות
מיונז
1  כפית
חרדל דיז'ון
0.25  כוס
עלי טרגון קצוץ
0.5 
לימון
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
3 
ביצה קשות
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בצנצנת את המיונז, הטרגון, החרדל, הלימון, המלח והפלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים למקרר לשעתיים למיזוג טעמים וקירור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגלגלים כל פרוסת סלמון לצורת סיגר, חוצים כל ביצה ל-4, ומסדרים על מגש בהתאמה: סלמון, ביצה, סלמון, ביצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    פורסים את הבאגט לפרוסות של כ-1 ס"מ, ומזהיבים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים שן שום על כל פרוסה, מזילים שמן זית, ומחזירים לתנור עד שהפרוסות משנות צבען לחום בהיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    בעת ההגשה שופכים מהרוטב הקר על הסלמון והביצים, ומגישים עם פרוסות הבאגט. בתיאבון!
סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בצנצנת את המיונז, הטרגון, החרדל, הלימון, המלח והפלפל.

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 2 מתוך 6

מכניסים למקרר לשעתיים למיזוג טעמים וקירור.

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 3 מתוך 6

מגלגלים כל פרוסת סלמון לצורת סיגר, חוצים כל ביצה ל-4, ומסדרים על מגש בהתאמה: סלמון, ביצה, סלמון, ביצה.

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 4 מתוך 6

פורסים את הבאגט לפרוסות של כ-1 ס"מ, ומזהיבים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 5 מתוך 6

מורחים שן שום על כל פרוסה, מזילים שמן זית, ומחזירים לתנור עד שהפרוסות משנות צבען לחום בהיר.

סלמון מעושן עם ביצים קשות ברוטב טרגון

שלב 6 מתוך 6

בעת ההגשה שופכים מהרוטב הקר על הסלמון והביצים, ומגישים עם פרוסות הבאגט. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים