דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות בעבע בתמר של דונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות בעבע בתמר של דונה

עוגיות בעבע בתמר של דונה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
עוגיות עיראקיות של בצק שמרים במילוי תמרים שלמים - מתוק וטעים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
1  כוס
שמן קנולה
2  כפות
שמרים יבשים
1  כוס
מים
0.5  כפית
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  חבילה
תמר (לא ממרח)
0.5  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לבצק: מאחדים את החומרים, לשים ושמים לתפיחה עד שמכפיל הבצק את נפחו.
  • שלב 2

    0 דקות
    משהים להתפחה, מחוררים, משטיחים בפעם האחרונה.
  • שלב 3

    0 דקות
    למילוי: חבילת תמרים - בכדי שיהיה נוח לעבוד איתם שמים בקערית עם טיפת שמן ל-10-20 שניות במיקרו לריכוך. מומלץ לבדוק שהתמרים נקיים מחלקי חרצנים מיותרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים. בכל כדור מכניסים מילוי, סוגרים, טובלים בשומשום ומשטחים לדיסקית עגולה דקה. על מנת שלא יתפח יותר מידי כדאי מידי פעם ללחוץ על עיגולי הבצק. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-חזק.
עוגיות בעבע בתמר של דונה

שלב 1 מתוך 4

לבצק: מאחדים את החומרים, לשים ושמים לתפיחה עד שמכפיל הבצק את נפחו.

עוגיות בעבע בתמר של דונה

שלב 2 מתוך 4

משהים להתפחה, מחוררים, משטיחים בפעם האחרונה.

עוגיות בעבע בתמר של דונה

שלב 3 מתוך 4

למילוי: חבילת תמרים - בכדי שיהיה נוח לעבוד איתם שמים בקערית עם טיפת שמן ל-10-20 שניות במיקרו לריכוך. מומלץ לבדוק שהתמרים נקיים מחלקי חרצנים מיותרים.

עוגיות בעבע בתמר של דונה

שלב 4 מתוך 4

לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים. בכל כדור מכניסים מילוי, סוגרים, טובלים בשומשום ומשטחים לדיסקית עגולה דקה. על מנת שלא יתפח יותר מידי כדאי מידי פעם ללחוץ על עיגולי הבצק. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-חזק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים