דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת במבה של אסם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת במבה של אסם

עוגת במבה של אסם

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קינוח מתוק ומלוח: אם אתם מכורים לשילוב המנצח של במבה ושוקולד ובכלל אם לא בא לכם לאפות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  שקיות
במבה קלאסי 80 גרם גדולה
200  גרם
שוקולד מריר משובח
200  גרם
דבש
200  גרם
חמאה ללא מלח
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים דבש לסיר, מוסיפים את השוקולד יחד עם הדבש והחמאה. ממסים על אש קטנה תוך ערבוב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. (כדי למנוע חריכה של השוקולד אפשר להוריד את הסיר כשמחצית השוקולד נמס ולהמשיך לערבב עד המסה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הבמבה ומערבבים עד שכל הבמבה נעטפת בתערובת המתוקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את התערובת ל-2-3 תבניות אינגלייש קייק ולצנן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כשעה, להעביר להקפאה ל-5 שעות לפחות לפני ההגשה.
עוגת במבה של אסם

שלב 1 מתוך 4

יוצקים דבש לסיר, מוסיפים את השוקולד יחד עם הדבש והחמאה. ממסים על אש קטנה תוך ערבוב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. (כדי למנוע חריכה של השוקולד אפשר להוריד את הסיר כשמחצית השוקולד נמס ולהמשיך לערבב עד המסה).

עוגת במבה של אסם

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הבמבה ומערבבים עד שכל הבמבה נעטפת בתערובת המתוקה.

עוגת במבה של אסם

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את התערובת ל-2-3 תבניות אינגלייש קייק ולצנן.

עוגת במבה של אסם

שלב 4 מתוך 4

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כשעה, להעביר להקפאה ל-5 שעות לפחות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים