דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה קלאסית

עוגת גבינה אפויה קלאסית

(2)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
מתכון מנצח שילווה אתכם בכל שבת וחג לעוגת גבינה קלאסית, יפיפייה, קלה להכנה וסופר מרשימה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
200  גרם
סוכר לבן
6 
ביצה מופרדות
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
קמח
1  כפית
אבקת אפייה שטוחה
1 
גרידת לימון (אופציונלי)
1  מיכל
שמנת מתוקה
2  כפות
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
  • שלב 2

    2 דקות
    מניחים בקערה מחצית מכמות הסוכר, גבינה, חלמונים, אינסטנט פודינג, קמח, אבקת אפייה וגרידת לימון ומערבבים.
  • שלב 3

    2 דקות
    בקערה נפרדת, מקציפים חלבונים עם המחצית השנייה של הסוכר לקצף יציב.
  • שלב 4

    60 דקות
    מקפלים את הקציפה לתערובת הגבינה, יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת) ואופים כשעה, או עד שהעוגה יציבה (אך שומרת על צבעה הלבן).
  • שלב 5

    2 דקות
    מצננים את העוגה.
  • שלב 6

    2 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף יציב ומורחים על פני העוגה. שומרים בקירור, עד להגשה.
עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 120 מעלות.

עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 2 מתוך 6

מניחים בקערה מחצית מכמות הסוכר, גבינה, חלמונים, אינסטנט פודינג, קמח, אבקת אפייה וגרידת לימון ומערבבים.

עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 3 מתוך 6

בקערה נפרדת, מקציפים חלבונים עם המחצית השנייה של הסוכר לקצף יציב.

עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 4 מתוך 6

מקפלים את הקציפה לתערובת הגבינה, יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת) ואופים כשעה, או עד שהעוגה יציבה (אך שומרת על צבעה הלבן).

עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 5 מתוך 6

מצננים את העוגה.

עוגת גבינה אפויה קלאסית

שלב 6 מתוך 6

מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף יציב ומורחים על פני העוגה. שומרים בקירור, עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אנצל הדסה

120 מעלות?

מערכת בישולים

היי, כן, חג שמח 🌹

א אהובה צפניה

מושלם

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • גבינות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים