דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה שיבולת שועל עם פירות קיץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה שיבולת שועל עם פירות קיץ

עוגת גבינה שיבולת שועל עם פירות קיץ

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלנה אילגנייב
העוגה הזו לא רק טעימה היא גם בריאה ועשירה בטעמי קיץ נהדרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
שיבולת שועל מהירי הכנה
0.33  כוס
סוכר לבן
1  כפית
אבקת אפייה
100  גרם
חמאה
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9% או 5%
0.5  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
200  גרם
דובדבנים חתוכים לקוביות בינוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קרמית אוורירית.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את השיבולת שועל ואבקת האפייה ומערבלים מעט עד לקבלת תערובת פירורית. *ניתן להמיר את שיבולת השועל לקמח לבן רגיל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הפירורים לשני חלקים ששווים.
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים בידיים 1/2 מן הבצק בתחתית תבנית האפיה. מעבירים למקרר את התבנית וגם את 1/2 הבצק הנותר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממשיכים להקציף ומוסיפים את הגבינה בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את המלית על גבי הבצק שבתבנית.
  • שלב 9

    0 דקות
    מפזרים מעל בשכבה אחידה של הפירות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מפוררים מעל את יתרת הבצק.
  • שלב 11

    0 דקות
    אופים במשך 40 דקות עד הזהבה קלה והתיצבות.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים ע"ג רשת.
  • שלב 13

    0 דקות
    משחררים מהתבנית ושומרים בקירור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים