דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גויאבות ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גויאבות ודבש

עוגת גויאבות ודבש

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גויאבות ודבש במתיקות עדינה. מתכון קל להכנה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
גויאבות בשלות
4 
ביצה
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
דבש
0.5  כוס
שמן קנולה
2  כפות
תמצית וניל
1 
גרידת לימון
1  כוס
קמח חיטה מלא
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חוצים את הגויאבות לאורך, מסירים את השפיצים ובעזרת כף מסירים מהחלק שבו החרצנים הקשים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים במעבד מזון עם להב פלדה את חצאי הגויאבות המרוקנים, ביצים, סוכר, דבש, שמן, וניל וקליפת לימון. מעבדים היטב למחית חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמחים והקינמון ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24-26 ס"מ. התבנית צריכה להיות משומנת ומקומחת.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ- 75 דקות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
עוגת גויאבות ודבש

שלב 1 מתוך 5

חוצים את הגויאבות לאורך, מסירים את השפיצים ובעזרת כף מסירים מהחלק שבו החרצנים הקשים.

עוגת גויאבות ודבש

שלב 2 מתוך 5

שמים במעבד מזון עם להב פלדה את חצאי הגויאבות המרוקנים, ביצים, סוכר, דבש, שמן, וניל וקליפת לימון. מעבדים היטב למחית חלקה.

עוגת גויאבות ודבש

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הקמחים והקינמון ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.

עוגת גויאבות ודבש

שלב 4 מתוך 5

יוצקים לתבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24-26 ס"מ. התבנית צריכה להיות משומנת ומקומחת.

עוגת גויאבות ודבש

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום של 180 מעלות כ- 75 דקות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים