מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מנפים ומוסיפים את הקמח.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים (לא להקציף).
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים פיסטוק, יוצקים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה קלה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0