דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת כוורת דבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת כוורת דבש

עוגת כוורת דבש

(0)
90 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: הלמר לידיה
קרם שמנת עשיר בתוך העוגה וציפוי שוקולד עם אגוזים שמכסה את כולה. עוגת רושם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
2  כפיות
תמצית וניל
1  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
0.5  חבילה
מרגרינה
0.5  כוס
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל אסם
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמנת חמוצה
1  כף
מחמאה
100  גרם
שוקולד מריר
2  כפות
דבש
50  גרם
אגוז פקאן או מלך, שבורים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים במיקסר את החלבונים עם רבע כפית מלח ושתי כפות מים, עד קבלת הקצף, ואז מוסיפים חצי כוס סוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מקציפים ארבעה חלמונים יחד עם חצי כוס סוכר, חצי כוס חלב, תמצית וניל וחצי חבילת מחמאה.
  • שלב 3

    30 דקות
    בגמר ההקצפה, מוסיפים את קצף החלבונים, הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים בעזרת כף. כשהתערובת אחידה, מכניסים לתבנית עגולה מס' 26, ואופים בחום של 170 מעלות, כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה, ומניחים אותה להצטנן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהעוגה התקררה, חוצים את העוגה לרוחב לקבלת שתי שכבות עגולות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים את כל החומרים למילוי במיקסר.
  • שלב 7

    10 דקות
    ממיסים את השוקולד יחד עם סוכר, מחמאה ושמנת חמוצה, לאחר מכן מוסיפים שתי כפות דבש ואת האגוזים. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 8

    0 דקות
    את הציפוי מכינים אחרי שמורחים את קרם המילוי.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים את הציפוי להצטנן מעט, אבל דואגים שלא יתקרש.
  • שלב 10

    0 דקות
    את המילוי מורחים על גבי השכבה התחתונה של העוגה, ומניחים עליה את השכבה הנוספת.
  • שלב 11

    0 דקות
    מורחים את הציפוי על העוגה מכל הצדדים למעלה ובצדדים, מפזרים מעל את האגוזים השבורים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים