דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת משמש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת משמש

עוגת משמש

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת משמשים קיצית עם ציפוי מרנג

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה מופרדות
0.33  כוס
סוכר לבן להקצפת חלבונים
1  שקית
סוכר וניל
1  כוס
סוכר לבן
0.33  כוס
שמן קנולה
0.33  כוס
מים או חלב/מיץ תפוזים
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  חבילה
משמשים חצויים (שוקלים אחרי הוצאת החרצנים)
0  לפי הטעם
סוכר לבן לטבילת המשמש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה את החלמונים, כוס סוכר וסוכר וניל. טורפים ומוסיפים בהדרגה את השמן והמים לסירוגין.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ובוחשים לעיסה חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להעביר לתבנית מס´ 26 משומנת.
  • שלב 4

    0 דקות
    טובלים את המשמש בסוכר מצידם החתוך ומניחים על הבלילה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים 50 דק´ בחום של 170-180 מעלות עד שהבצק יזהיב.
  • שלב 6

    0 דקות
    להקציף את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר לקצף קשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את הקצף על העוגה האפויה ואופים עוד כ- 10 דקות עד שהקצף יזהיב קלות.
עוגת משמש

שלב 1 מתוך 7

שמים בקערה את החלמונים, כוס סוכר וסוכר וניל. טורפים ומוסיפים בהדרגה את השמן והמים לסירוגין.

עוגת משמש

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הקמח ובוחשים לעיסה חלקה.

עוגת משמש

שלב 3 מתוך 7

להעביר לתבנית מס´ 26 משומנת.

עוגת משמש

שלב 4 מתוך 7

טובלים את המשמש בסוכר מצידם החתוך ומניחים על הבלילה.

עוגת משמש

שלב 5 מתוך 7

אופים 50 דק´ בחום של 170-180 מעלות עד שהבצק יזהיב.

עוגת משמש

שלב 6 מתוך 7

להקציף את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר לקצף קשה.

עוגת משמש

שלב 7 מתוך 7

מורחים את הקצף על העוגה האפויה ואופים עוד כ- 10 דקות עד שהקצף יזהיב קלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים