דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת

עוגת סולת

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: oriana88
עוגת סולת מתוקה ומנחמת, עם סירופ סוכר מתוק וארומתי שהסולת סופגת בחדווה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
ביצה
2  כוסות
סוכר לבן
3  כוסות
מיץ תפוזים
0.5  כוס
שמן קנולה
3  כוסות
סולת
2  כוסות
קמח לבן
2  שקיות
אבקת אפייה
2  שקיות
סוכר וניל
1  כפית
תמצית רום
0.75  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
1  כפית
תמצית רום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית, יוצקים אליה את התערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  • שלב 4

    10 דקות
    בינתיםם מכינים את הסירופ: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר ורום ומביאים לרתיחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין. אם רוצים אפשר להמשיך לבשל במכזה פתוח כ-10 דקות, לקבלת סירופ סמיך.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים ויוצקים את הסירופ המוכן.
עוגת סולת

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.

עוגת סולת

שלב 2 מתוך 5

משמנים תבנית, יוצקים אליה את התערובת.

עוגת סולת

שלב 3 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

עוגת סולת

שלב 4 מתוך 5

בינתיםם מכינים את הסירופ: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר ורום ומביאים לרתיחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין. אם רוצים אפשר להמשיך לבשל במכזה פתוח כ-10 דקות, לקבלת סירופ סמיך.

עוגת סולת

שלב 5 מתוך 5

לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים ויוצקים את הסירופ המוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים