דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פירורים תפוח ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פירורים תפוח ודבש

עוגת פירורים תפוח ודבש

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה בחושה בציפוי פירורי קרמל מתוקים שמכינים מפתיבר - תוספת מפנקת ועשירה לשולחן החג

רכיבים

מנות 7

המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח עץ מזן גרנד סמיט, קלופים וחתוכים לקוביות
2  כפות
סוכר לבן
4 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן (100 גרם)
0.5  כוס
דבש (5 כפות)
0.5  כוס
מיץ תפוזים (100 מ"ל)
1  כוס
שמן קנולה (200 מ"ל)
0.5  כפית
קינמון טחון
1  קורט
ציפורן (לא חובה)
1  קורט
מלח גס
0.5  כפית
סודה לשתייה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
100  גרם
פתיבר קלאסי שבור דק
0.5  כוס
אגוזי מלך שבורים גס (50 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את העוגה: מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה. מוסיפים בהדרגה לקציפה את הסוכר, הדבש, מיץ התפוזים והשמן. מקציפים כשתי דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח תופח, הסודה, הקינמון, הציפורן והמלח, ולשים במהירות בינונית כדקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב בקערית קטנה את קוביות התפוח והסוכר לתערובת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את תערובת הפירורים מהפתי בר קרמל ומאגוזי המלך.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לקערת המיקסר בתנועות קיפול את תערובת התפוחים ו-5 כפות מתערובת הפירורים.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את התערובת שנוצרה לתבנית האפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מפזרים את שארית תערובת הפירורים על התערובת - לכיסוי העוגה.
  • שלב 10

    45 דקות
    אופים כ-45 דקות. נועצים קיסם עץ במרכז העוגה על מנת לבדוק את מידת האפייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים