דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פירות עשירה ללא אפייה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פירות עשירה ללא אפייה

עוגת פירות עשירה ללא אפייה

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: ציקי
מתכון קל ומהיר להכנת עוגת פירות עשירה, שאיננה זקוקה לאפייה כלל

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
אגוזי מלך שבורים גס
450  גרם
פתיבר קלאסי
450  גרם
צימוקים, זנגוויל, קינמון
200  גרם
תערובת כגון: דובדבנים מסוכרים, פיסטוק, קליפות משמשים, שזיפים, דבלים, קצוצים
200  גרם
דובדבנים מסוכרים
450  גרם
מיני מרשמלו (או מרשמלו קצוץ גס)
0.75  כוס
מיץ תפוזים
1  כפית
קליפת תפוז מגורדת
1  כפית
תמצית וניל
0.25  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
ציפורן
0.25  כפית
אגוז מוסקט
0.33  כפית
גינג''ר
0.33  כפית
פלפל אנגלי טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים את הביסקוויטים לפירורים, לא דקים מדי.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים לקערה את האגוזים, הצימוקים, הפירות היבשים, הדובדבנים (ניתן להחליף את הדובדבנים המסוכרים ב-200 גרם דובדבנים משומרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים היבשים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בסיר את מיץ התפוזים, ותחת אש קטנה ממיסים בתוכו את המרשמלו.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהוא נמס, מסירים מהאש, ושופכים פנימה את קליפת התפוז המגורדת ואת תמצית הווניל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב, ויוצקים מעל התערובת שבקערה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרפדים תבנית חד פעמית מאורכת בנייר אפייה, משמנים אותו קלות (זה חשוב כדי לשחרר אח"כ את העוגה בצורה יפה).
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב, מהדקים לתחתית שכל התערובת תהיה צפופה וללא חללים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכסים בנייר כסף או ניילון נצמד, ומכניסים להתגבשות של לילה במקרר.
  • שלב 9

    0 דקות
    למחרת, פורסים פרוסות דקיקות, ושומרים בקופסת פלסטיק אטומה במקרר, או בפריזר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים