אופים כ- 25 דקות או עד שהעוגה אפויה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים, או עד
שפני המאפה מזהיבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
11
ד
דבי
עוגה מאוד טעימה. קלה להכנה
ש
שרה
עוגה מושלמת התחסלה אחרי כמה דקות!!!!
מ
מירי
העוגה השחימה מלמעלה אך נותרה נוזלית מאוד ולא התייצבה ולא התקשתה גם לאחר הכפלת הזמן המומלץ בתנור.
מ
מיכל ירס
האם אין טעות בכמות הרשומה של הקמח ? רק כוס אחת ?
ע
ענבר
האם אין צורך בנוזלים כמו מיץ או מים בעוגה?
נ
ניבה
עשיתי את העוגה יום אחרי שבעלי קיבל בעבודה עוגת שזיפים מהממת שנטרפה ברגע. המחמאה הכי גדולה היתה, העוגה דלך היתה יותר טעימה!
דבר אחד, אני לא אוהבת לשים בעוגה אינסטנט פודינג. הייתי שמחה לתחליף.
J
Josephine
חייבים להפחית את הסוכר לחצי ( כמו שרבקה העירה) ומתאים גם עם נקטרינות.
עוגה מעולה !
הערות 11