דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שזיפים של קיץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שזיפים של קיץ

עוגת שזיפים של קיץ

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
העוגה הזאת לא מלכלכת הרבה כלים, קלה להכנה ומרשימה בצבע האדום שלה. השזיפים הופכים אותה לעסיסית מאוד ולמרות שאפשר לאכול אותה סתם כך, היא פשוט מתחננת לכדור גלידה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
חמאה
1  מיכל
שמנת חמוצה
3 
ביצה
1  כף
תמצית וניל
0.67  כוס
סוכר לבן
1 
גרידת לימון מגוררת מלימון אחד
1 
לימון מלימון אחד
0.5  כוס
חלב
8 
שזיפים אדומים גדולים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל חומרי העוגה, חוץ מהשזיפים, במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שלוש דקות לבצק חלק ואחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה את הבצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את השזיפים לנתחים גדולים (4-5 נתחים מכל שזיף) ונפטרים מהגלעינים. מסדרים את הנתחים בצפיפות על פני העוגה עם צד הקליפה כלפי מטה. לוחצים קצת, אבל לא מטביעים לגמרי בבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות), כ-50 דקות, עד שהעוגה עשויה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להעשרת העוגה, ניתן לקצוץ עוד ארבעה שזיפים ולערבב לתוך הבצק (אחרי שלב מעבד המזון. לא לרסק).
עוגת שזיפים של קיץ

שלב 1 מתוך 5

מניחים את כל חומרי העוגה, חוץ מהשזיפים, במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שלוש דקות לבצק חלק ואחיד.

עוגת שזיפים של קיץ

שלב 2 מתוך 5

משמנים ומקמחים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה את הבצק.

עוגת שזיפים של קיץ

שלב 3 מתוך 5

חותכים את השזיפים לנתחים גדולים (4-5 נתחים מכל שזיף) ונפטרים מהגלעינים. מסדרים את הנתחים בצפיפות על פני העוגה עם צד הקליפה כלפי מטה. לוחצים קצת, אבל לא מטביעים לגמרי בבצק.

עוגת שזיפים של קיץ

שלב 4 מתוך 5

אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות), כ-50 דקות, עד שהעוגה עשויה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.

עוגת שזיפים של קיץ

שלב 5 מתוך 5

להעשרת העוגה, ניתן לקצוץ עוד ארבעה שזיפים ולערבב לתוך הבצק (אחרי שלב מעבד המזון. לא לרסק).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים