דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים עם פירורים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים עם פירורים

עוגת תפוחים עם פירורים

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי שגיב
עוגה טעימה ונהדרת עם תפוחים מקורמלים ופירורים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח עץ חתוכים לקוביות או פרוסות (אני משאירה את הקליפה)
1  כוס
סוכר חום
3 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כפית
קינמון טחון
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.75  גביע
שמנת חמוצה
60  גרם
חמאה
60  גרם
סוכר לבן
80  גרם
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה תפוחים, קינמון וכף סוכר חום. מניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, ביצים, שמן ושמנת חמוצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, מעבירים את המלית לתבנית, ומסדרים מעל את התפוחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לתערובת הפירורים: מניחים בקערה קמח, קוביות חמאה וסוכר, ומפוררים עם האצבעות כך שבסופו של דבר מתקבלת תערובת פירורית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את הפירורים מעל התפוחים.
  • שלב 7

    50 דקות
    אופים כ-50 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. בתיאבון!
עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 1 מתוך 7

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 2 מתוך 7

מערבבים בקערה תפוחים, קינמון וכף סוכר חום. מניחים בצד.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 3 מתוך 7

מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, ביצים, שמן ושמנת חמוצה.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 4 מתוך 7

משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, מעבירים את המלית לתבנית, ומסדרים מעל את התפוחים.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 5 מתוך 7

לתערובת הפירורים: מניחים בקערה קמח, קוביות חמאה וסוכר, ומפוררים עם האצבעות כך שבסופו של דבר מתקבלת תערובת פירורית.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 6 מתוך 7

מפזרים את הפירורים מעל התפוחים.

עוגת תפוחים עם פירורים

שלב 7 מתוך 7

אופים כ-50 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים