דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף באפרסקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף באפרסקים

עוף באפרסקים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דפנה מילון
כרעיים שנכנסים לתנור עם חתיכות אפרסקים ורוטב סויה. תענוג

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
עוף
1  פחית
אפרסקים בסירופ
4  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לרפד את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומעליו להניח נייר אפיה (למנוע הדבקויות ולכלוך מיותר). לסדר את העוף על נייר האפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך את האפרסקים מהקופסה: כל חצי ל 3-4 פלחים ולסדר בתבנית, מעל ובין חלקי העוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לנוזל האפרסקים בקופסה את אבקת מרק הבצל ואת רוטב הסויה, לבחוש היטב ולשפוך (בצורה אחידה ככל האפשר) מעל העוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    לכסות את התבנית בנייר אלומיניום נוסף ולהכניס לתנור לשעה בחום של 250 מעלות צלסיוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    בתום השעה, להסיר את נייר האלומיניום העליון ולהכניס לתנור לחצי שעה נוספת, בחום של 200 מעלות צלסיוס.
  • שלב 6

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם אורז לבן.
עוף באפרסקים

שלב 1 מתוך 6

לרפד את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומעליו להניח נייר אפיה (למנוע הדבקויות ולכלוך מיותר). לסדר את העוף על נייר האפייה.

עוף באפרסקים

שלב 2 מתוך 6

לחתוך את האפרסקים מהקופסה: כל חצי ל 3-4 פלחים ולסדר בתבנית, מעל ובין חלקי העוף.

עוף באפרסקים

שלב 3 מתוך 6

להוסיף לנוזל האפרסקים בקופסה את אבקת מרק הבצל ואת רוטב הסויה, לבחוש היטב ולשפוך (בצורה אחידה ככל האפשר) מעל העוף.

עוף באפרסקים

שלב 4 מתוך 6

לכסות את התבנית בנייר אלומיניום נוסף ולהכניס לתנור לשעה בחום של 250 מעלות צלסיוס.

עוף באפרסקים

שלב 5 מתוך 6

בתום השעה, להסיר את נייר האלומיניום העליון ולהכניס לתנור לחצי שעה נוספת, בחום של 200 מעלות צלסיוס.

עוף באפרסקים

שלב 6 מתוך 6

מומלץ להגיש עם אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים