דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ממולא באורז ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ממולא באורז ובשר

עוף ממולא באורז ובשר

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירה זילברשטיין
תבשיל קדירה של עוף ממולא במילוי אורז, השר וצנוברים, חגיגי וטעים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם ונקי
1.5  כוסות
אורז בסמטי
1 
בצל לבן קצוץ דק
300  גרם
בשר בקר טחון טחון
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.25  כוס
צנוברים לפי הטעם
4 
תפוח אדמה חתוכים גס
3 
בטטה חתוכות גס
3 
בצל לבן קטן
2 
גזר חתוך גס
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפיות
תבלין גריל עוף
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים היטב את העוף ומייבשים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את האורז בסיר עם אחת וחצי כוסות מים רותחים ותבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עד שכל המים מתאדים - מקררים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר אחר מטגנים את הבצל יחד עם הבשר ומפוררים היטב. מערבבים יחד עם האורז ושאר חומרי המילוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים את העוף, מתבלים אותו מסביב ומניחים בסיר הקדירה.1.מסביב לעוף מניחים את יתר הירקות, מתבלים לפי הטעם ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות כ-45 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר מכן מורידים את הטמפ' ל- 120-150 מעלות לעוד 90 דקות לערך, אפשר אפילו יותר זמן - הבשר ממש מתפרק מהעצמות.
עוף ממולא באורז ובשר

שלב 1 מתוך 5

מנקים היטב את העוף ומייבשים.

עוף ממולא באורז ובשר

שלב 2 מתוך 5

שמים את האורז בסיר עם אחת וחצי כוסות מים רותחים ותבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עד שכל המים מתאדים - מקררים.

עוף ממולא באורז ובשר

שלב 3 מתוך 5

בסיר אחר מטגנים את הבצל יחד עם הבשר ומפוררים היטב. מערבבים יחד עם האורז ושאר חומרי המילוי.

עוף ממולא באורז ובשר

שלב 4 מתוך 5

ממלאים את העוף, מתבלים אותו מסביב ומניחים בסיר הקדירה.1.מסביב לעוף מניחים את יתר הירקות, מתבלים לפי הטעם ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות כ-45 דקות.

עוף ממולא באורז ובשר

שלב 5 מתוך 5

לאחר מכן מורידים את הטמפ' ל- 120-150 מעלות לעוד 90 דקות לערך, אפשר אפילו יותר זמן - הבשר ממש מתפרק מהעצמות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים