דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף צלוי ברוטב שום ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף צלוי ברוטב שום ודבש

עוף צלוי ברוטב שום ודבש

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוף צלוי ברוטב שום ודבש, הרבה טעמים ומעט קלוריות, ובעיקר משביע

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרעיים של עוף שלם, טרי וצעיר
0.33  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל משובח
0.33  כוס
דבש
0.33  כוס
יין אדום
2  כפות
שמן קנולה
3  שיני
שום קצוצות
2  כפיות
ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל טחון טרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף למשך יממה. חשוב להפוך מידי פעם את העוף במשרה, כדי שיספוג טעמים מכל צדדיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את העוף לתבנית חסינת חום, מניחים אותו על גבו ויוצקים עליו את כל חומרי המשרה.
  • שלב 3

    40 דקות
    מכניסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות. אופים כ-50-40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם יפה מכל צדדיו. מדי פעם יוצקים עליו בזמן הצליה מהנוזלים שבתחתית התבנית.
עוף צלוי ברוטב שום ודבש

שלב 1 מתוך 3

מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף למשך יממה. חשוב להפוך מידי פעם את העוף במשרה, כדי שיספוג טעמים מכל צדדיו.

עוף צלוי ברוטב שום ודבש

שלב 2 מתוך 3

מעבירים את העוף לתבנית חסינת חום, מניחים אותו על גבו ויוצקים עליו את כל חומרי המשרה.

עוף צלוי ברוטב שום ודבש

שלב 3 מתוך 3

מכניסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות. אופים כ-50-40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם יפה מכל צדדיו. מדי פעם יוצקים עליו בזמן הצליה מהנוזלים שבתחתית התבנית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים