המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים ביחד את כל המרכיבים חוץ מהגבינות (אם הבצק קשה להוסיף מים או שמן. אם הבצק דליל להוסיף קמח).
מעבירים את התערובת למקרר ל- 30 דקות.
מרדדים את הבצק לצורת אליפסה.
יוצרים באמצעו שקע ובתוכו שמים את הגבינות שבחרתם.
לשים בתנור ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהמאפה תופח ומזהיב. להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0