דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטריות ממולאות בפסטו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטריות ממולאות בפסטו

פטריות ממולאות בפסטו

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
מנת פתיחה מרשימה וטעימה בנוסח איטלקי

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
24 
פטריות שמפיניון
0.5  כוס
שקדים או צנוברים קצוצים
2  כוסות
בזיליקום
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
4  שיני
שום
0.25  כוס
שמן זית
0.17  כפית
פלפל שחור
0.5  כוס
צנוברים או צנוברים
0.25  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום גבוה.
  • שלב 2

    0 דקות
    במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום, גבינה, אגוזים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומוסיפים פלפל לפי הצורך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסירים את רגלי הפטריות, ממלאים כל פטריה בכמות השווה לכפית, מניחים חצי אגוז\צנובר על התערובת ומניחים בתבנית.
  • שלב 4

    10 דקות
    אופים כ-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים על מגבת נייר לספיגת הנוזלים ומגישים מיד. בתיאבון!
פטריות ממולאות בפסטו

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום גבוה.

פטריות ממולאות בפסטו

שלב 2 מתוך 5

במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום, גבינה, אגוזים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומוסיפים פלפל לפי הצורך.

פטריות ממולאות בפסטו

שלב 3 מתוך 5

מסירים את רגלי הפטריות, ממלאים כל פטריה בכמות השווה לכפית, מניחים חצי אגוז\צנובר על התערובת ומניחים בתבנית.

פטריות ממולאות בפסטו

שלב 4 מתוך 5

אופים כ-10 דקות.

פטריות ממולאות בפסטו

שלב 5 מתוך 5

מניחים על מגבת נייר לספיגת הנוזלים ומגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב פטריות לפסטה

    רוטב פטריות לפסטה

    5 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • מרק פטריות וגריסי פנינה

    מרק פטריות וגריסי פנינה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים