דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה דג סול בעשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה דג סול בעשבי תיבול

פילה דג סול בעשבי תיבול

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פילה דג סול לימוני בעשבי תיבול, מתכון מצוין להגשה בערב ראש השנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
דג ים או דג לבן אחר
1.5  כפיות
מיץ לימון
50  גרם
מרגרינה
1 
בצל בינוני, קצוץ
1  קורט
מלח לפי הטעם
2  כפות
קמח לבן מנופה
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1.25  כוסות
מים
2  כפות
שמיר קצוץ
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה
1  קורט
פלפל לפי הטעם
1.5  כפות
מיץ לימון
1 
לימון מלימון אחד - לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הדג לנתחים ומטפטפים מעליו מיץ לימון. משהים כ-5 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את המרגרינה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים את הבצל ומאדים, אך לא משחימים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוספים את פילה הדג ומתבלים במלח.
  • שלב 4

    0 דקות
    בוללים את הקמח ואבקת המרק במים ויוצקים לסיר. מוסיפים שמיר, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. מערבבים קלות ומכסים את הסיר. מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה. הדג מוכן כאשר צבעו הופך לבן.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטפטפים מיץ לימון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים בתוספת פרוסות לימון ותפוחי אדמה מבושלים. בתיאבון!
פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 1 מתוך 6

חותכים את הדג לנתחים ומטפטפים מעליו מיץ לימון. משהים כ-5 דקות.

פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 2 מתוך 6

ממיסים את המרגרינה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים את הבצל ומאדים, אך לא משחימים.

פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 3 מתוך 6

מוספים את פילה הדג ומתבלים במלח.

פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 4 מתוך 6

בוללים את הקמח ואבקת המרק במים ויוצקים לסיר. מוסיפים שמיר, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. מערבבים קלות ומכסים את הסיר. מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה. הדג מוכן כאשר צבעו הופך לבן.

פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 5 מתוך 6

מטפטפים מיץ לימון.

פילה דג סול בעשבי תיבול

שלב 6 מתוך 6

מגישים בתוספת פרוסות לימון ותפוחי אדמה מבושלים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים