דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב שמנת ורוקפור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
את הרוטב הגבינתי העשיר הזה אפשר להכין עם כל פסטה, אבל אני הכי אוהב להשתמש בקונכיות, שמחביאות בתוכן את הרוטב ואת האפונה שבתוכו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה ניוקי צדפים בצורת קונכיות (500 גרם)
2 
כרישה (חלק לבן בלבד) חצויות לאורך ופרוסות דק
50  גרם
חמאה
2  חבילות
שמנת מתוקה (500 מ"ל בסך הכל)
100  גרם
גבינת רוקפור מפוררת
1  כוס
אפונה יבשה קפואה
1  כפית
פלפל גרוס
0.5  קורט
אגוז מוסקט
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים בהכנת הרוטב: מתיכים את החמאה בסיר גדול ומטגנים בה את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (אין צורך להשחים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה. מוסיפים את הרוקפור המפוררת ובוחשים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. כשהיא מוכנה, מסננים ושומרים כוס מנוזלי הבישול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה החמה לסיר עם הרוטב החמים. מוסיפים גם את האפונה. מניחים על אש קטנה ובוחשים בעדינות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מנוזלי בישול הפסטה ששמרנו (צריך להיות לפסטה רוטב סמיך, אבל נוזלי).
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים לשולחן וכל סועד מגרר לעצמו גבינת פרמזן מעל.
פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שלב 1 מתוך 5

מתחילים בהכנת הרוטב: מתיכים את החמאה בסיר גדול ומטגנים בה את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (אין צורך להשחים).

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה. מוסיפים את הרוקפור המפוררת ובוחשים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שלב 3 מתוך 5

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. כשהיא מוכנה, מסננים ושומרים כוס מנוזלי הבישול.

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הפסטה החמה לסיר עם הרוטב החמים. מוסיפים גם את האפונה. מניחים על אש קטנה ובוחשים בעדינות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מנוזלי בישול הפסטה ששמרנו (צריך להיות לפסטה רוטב סמיך, אבל נוזלי).

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שלב 5 מתוך 5

מגישים לשולחן וכל סועד מגרר לעצמו גבינת פרמזן מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים