המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים וכף מלח. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
בסיר רחב מחממים שמן זית וחמאה, כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות השום והזוקיני, מטגנים מעט ומוסיפים תבלינים, קליפת לימון ומיץ לימון ואת מי הבישול.
כשהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה והזוקיני, מערבבים, מסירים מהאש ומוסיפים פרמזן מגורר ומערבבים שוב.
מגישים עם עלי תימין טריים ופרמזן מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0