דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בצל

פשטידת בצל

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: שירן סבג
זה רק נראה מסובך: פשטידה שכולם אוהבים, עם גבינות טובות ותיבול עדין.

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.25  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
3 
ביצה
200  גרם
חמאה רכה (לא חמה)
1  כפית
חמאה לטיגון
3 
בצל גדולים
1  שן
שום
2  כוסות
שמנת מתוקה
1  גביע
גבינה לבנה 5%
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0.25  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הבצלים: חוצים את הבצלים לשניים. פורסים כל חצי לפרוסות דקות (מתקבלות מעין קשתות).
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את שן השום לפרוסות דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מדליקים את הלהבה הכי גדולה של הגז ומנמיכים לחצי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים מחבת גדולה שתכיל את הבצלים בנוחות, וממיסים בה את החמאה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב, עד שהם הופכים רכים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מתבלים את הבצלים בכפית מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את שן השום.
  • שלב 9

    0 דקות
    ממשיכים לטגן עד שהבצלים מזהיבים מעט. מכבים את האש.
  • שלב 10

    0 דקות
    מכינים את תערובת הפשטידה: במיקסר עם וו גיטרה או בקערה גדולה מערבבים את הקמח, ביצים, החמאה הרכה, שני גביעי שמנת, גבינה לבנה וחופן פרמז'ן.
  • שלב 11

    0 דקות
    מערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת הבצלים ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך.
  • שלב 13

    1 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת 25*25 ס"מ משומנת.
  • שלב 14

    40 דקות
    אופים את הפשטידה כ-40 דקות, עד שהיא מתייצבת, מקבלת צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ למרכזה יוצא יבש.
  • שלב 15

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר לפני שפורסים. כשהיא חמה היא איננה יציבה לחלוטין.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • פשטידת ברוקולי ופטריות

    פשטידת ברוקולי ופטריות

    90 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים