דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נעה שבירו
פשטידה מוצלחת לאירוח ביתי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בצל
3 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
0.75  כוס
קמח לבן
1  כף
אבקת מרק בצל כשר לפסח
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
2  כפות
שמן קנולה
0.5  שקית
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות (ע"מ שהפשטידה תצא יפה מהתבנית).
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פרורי לחם מעל.
  • שלב 5

    35 דקות
    אופים בחום בינוני-גבוה כ-35 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד).

פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

שלב 3 מתוך 5

משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות (ע"מ שהפשטידה תצא יפה מהתבנית).

פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

שלב 4 מתוך 5

מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פרורי לחם מעל.

פשטידת בצל קלה וטעימה של אתוש

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום בינוני-גבוה כ-35 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מיטל

כל הזמן מכינה אותה. הכי קלה וטעימה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת קרוטונים

    פשטידת קרוטונים

    30 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    60 דקות קל
  • פשטידת מחמר

    פשטידת מחמר

    60 דקות בינוני
  • פשטידת איטריות עם גבינות ואורגנו

    פשטידת איטריות עם גבינות ואורגנו

    70 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים