דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כבד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כבד

פשטידת כבד

(0)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: כנר טובה
אפשר לאכול פסטה עם כבד עוף, ואפשר לגוון ולהכין מהמצרכים פשטידה נפלאה ומשביעה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' אני משתמשת בצורת צינור אבל כל צורת פסטה תתאי
0.5  קילוגרם
כבד עוף
4 
ביצה
5 
בצל
4  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
מלח מחוקה
2  כפיות
פלפל
1  טיפה
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים בצל, ומשחימים על מחבת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הכבד שחתכנו לחתיכות קטנות, ומטגנים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה (ללא מלח).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את הפסטה המבושלת עם תערובת הכבדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את הביצים, הקמח, המלח והפלפל, ומערבבים בעדינות.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס, ומעבירים אליה את התערובת.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים ב-175 מעלות כ-45 דקות. בתיאבון!
פשטידת כבד

שלב 1 מתוך 7

קוצצים בצל, ומשחימים על מחבת.

פשטידת כבד

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הכבד שחתכנו לחתיכות קטנות, ומטגנים מעט.

פשטידת כבד

שלב 3 מתוך 7

מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה (ללא מלח).

פשטידת כבד

שלב 4 מתוך 7

מערבבים את הפסטה המבושלת עם תערובת הכבדים.

פשטידת כבד

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים לתערובת את הביצים, הקמח, המלח והפלפל, ומערבבים בעדינות.

פשטידת כבד

שלב 6 מתוך 7

משמנים תבנית פיירקס, ומעבירים אליה את התערובת.

פשטידת כבד

שלב 7 מתוך 7

אופים ב-175 מעלות כ-45 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים