דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תפוח אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תפוח אדמה

פשטידת תפוח אדמה

(0)
קל
מתכונאי/ת: רונית לב
פשטידה טעימה ומהירת הכנה. רק לבשל, לטגן מעט ולאפות. תוספת מושלמת.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה בינוניים
0  לפי הטעם
פלפל
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
8 
ביצה
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מיץ לימון סחוט טרי
1  כפית
אבקת אפייה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    להרתיח את תפוחי האדמה בסיר עם מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקרר אותם ולרסק בפומפיה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את הביצים ולערבב הכול.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את התבלינים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפיה ולשים בתוך התערובת. לערבב את הכול היטב.
  • שלב 6

    5 דקות
    לטגן שמן חם מאוד ולשפוך לתוכו את בלילת תפוח האדמה. לטגן כ -5 דקות.
  • שלב 7

    60 דקות
    להעביר לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לכ-60 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוציא מהתנור ולקרר.
פשטידת תפוח אדמה

שלב 1 מתוך 8

להרתיח את תפוחי האדמה בסיר עם מים.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 2 מתוך 8

לקרר אותם ולרסק בפומפיה.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 3 מתוך 8

לשים את הביצים ולערבב הכול.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 4 מתוך 8

להוסיף את התבלינים.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 5 מתוך 8

בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפיה ולשים בתוך התערובת. לערבב את הכול היטב.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 6 מתוך 8

לטגן שמן חם מאוד ולשפוך לתוכו את בלילת תפוח האדמה. לטגן כ -5 דקות.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 7 מתוך 8

להעביר לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לכ-60 דקות.

פשטידת תפוח אדמה

שלב 8 מתוך 8

להוציא מהתנור ולקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים