דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים בשמנת, פטריות ותרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
סיר מהביל ומיוחד ברוטב קרמי וטעים עם טעמים עשירים של פטריות ותרד. מכינים בכלום זמן ומתענגים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כפות
שמן זית
1 
בצל בינוני קצוץ דק
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
1  חבילה
תרד שטוף וקצוץ גס
3  שיני
שום קצוצות
1  כפית
תימין
1  חבילה
פתיתים אפויים אורז אסם
500  מיליליטר
שמנת מתוקה 38%
3  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את הפתיתים עם מעט מלח וקולים כ-2 דקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את הפטריות, שום, תימין ותרד, מוזגים מעליהם את השמנת והמים הרותחים, מערבבים ומחממים עד לרתיחה עדינה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 7-10 דקות. פותחים, מגרדים פנימה פרמזן לפי הטעם, מערבבים ומגישים.
  • שלב 4

    3 דקות
    טיפ לפתיתים שמעט התייבשו: הוסיפו אליהם מעט מים רותחים וערבבו שוב תוך כדי חימום במחבת/סיר והם יחזרו להיות במרקם המושלם.
פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

שלב 1 מתוך 4

שלב  1 שלב  1

מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את הפתיתים עם מעט מלח וקולים כ-2 דקות.

פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

שלב 2 מתוך 4

שלב  2 שלב  2

מוסיפים את הפטריות, שום, תימין ותרד, מוזגים מעליהם את השמנת והמים הרותחים, מערבבים ומחממים עד לרתיחה עדינה.

פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

שלב 3 מתוך 4

שלב  3 שלב  3

מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 7-10 דקות. פותחים, מגרדים פנימה פרמזן לפי הטעם, מערבבים ומגישים.

פתיתים בשמנת, פטריות ותרד

שלב 4 מתוך 4

שלב  4 שלב  4 שלב  4

טיפ לפתיתים שמעט התייבשו: הוסיפו אליהם מעט מים רותחים וערבבו שוב תוך כדי חימום במחבת/סיר והם יחזרו להיות במרקם המושלם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קערה
  • חלבי
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים