דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים פיצה עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום ב-7 דקות הכנה בלבד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים פיצה עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום ב-7 דקות הכנה בלבד

פתיתים פיצה עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום ב-7 דקות הכנה בלבד

(3)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: השף שגב משה
הפתיתים האהובים בגרסת פיצה עם קראסט פריך וזהוב. טעים ומנחם לכל המשפחה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס
800  מיליליטר
מים
4  כפות
שמן זית
1  צנצנת
רוטב עגבניות לפיצה
3  כפות
פטרוזיליה קצוצה דק
10  עלים
בזיליקום טריים וקצוצים
1  כפית
אורגנו יבש
1  כפית
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
4 
ביצה
1  כוס
גבינת מוצרלה מגורדת
1  כוס
גבינה צהובה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  כוס
גבינה צהובה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
2  כפיות
זיתים שחורים או לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200-220 מעלות טורבו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים את המים החמים בסיר ומוסיפים את הפתיתים ושמן הזית.
  • שלב 3

    7 דקות
    מבשלים אותם 7-8 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה את רוטב הפיצה, עלי בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל, פטרוזיליה והזיתים ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    שוברים פנימה את הביצים והגבינות ומערבבים היטב, מוסיפים את הפתיתים המבושלים ומערבבים שוב.
  • שלב 6

    20 דקות
    מעבירים לתבנית אפייה עגולה מסוג פיירקס או תבנית עגולה חד פעמית אופים 20-30 דקות ומוציאים מהתנור. המרקם דומה לעוגה.
  • שלב 7

    10 דקות
    זורים למעלה פירורית זהב וגבינה צהובה או גאודה ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של 10 דקות, עד לקבלת גוון זהוב ופריך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יהודית

מאד

ט טובה

אין ברכיבים זיתים, שמופיעים בשלב 4

מערכת בישולים

היי טובה, בעקרון אפשר לשים זיתים לפי הטעם. הוספנו שתי כפיות ואת כמובן יכולה לוותר, לשים יותר או פחות. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חטיף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    90 דקות קל
  • מאפינס פתיתים וירקות

    מאפינס פתיתים וירקות

    20 דקות קל
  • פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    30 דקות קל
  • קונכיות פתיתים ופטריות

    קונכיות פתיתים ופטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים