דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'יפס מושלם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'יפס מושלם

צ'יפס מושלם

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
רוצים לדעת את הסוד לצ'יפס פריך מבחוץ אבל רך במפנים. הנה מתכון שייקח אתכם אל הצ'יפס המושלם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה קלופים
4  כוסות
שמן צמחי (תירס, קנולה, סויה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.
  • שלב 4

    5 דקות
    חולטים את הציפס בקבוצות קטנות למשך 8-5 דקות ומניחים על מגבת יבשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים את הציפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים וממליחים מיד.
צ'יפס מושלם

שלב 1 מתוך 7

חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.

צ'יפס מושלם

שלב 2 מתוך 7

מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.

צ'יפס מושלם

שלב 3 מתוך 7

מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.

צ'יפס מושלם

שלב 4 מתוך 7

חולטים את הציפס בקבוצות קטנות למשך 8-5 דקות ומניחים על מגבת יבשה.

צ'יפס מושלם

שלב 5 מתוך 7

מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.

צ'יפס מושלם

שלב 6 מתוך 7

מטגנים את הציפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה.

צ'יפס מושלם

שלב 7 מתוך 7

מוציאים וממליחים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ז זועהתי

ברווווווווווווווווווווור

הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צ'יפס נודלס קראנצ'י ב-5 דקות הכנה בלבד

    צ'יפס נודלס קראנצ'י ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • צ'יפס ביתי בתנור

    צ'יפס ביתי בתנור

    40 דקות בינוני
  • צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

    צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

    60 דקות קל
  • חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים