דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות ממולאות תרד וגבינות בטוויסט ים תיכוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות ממולאות תרד וגבינות בטוויסט ים תיכוני

קונכיות ממולאות תרד וגבינות בטוויסט ים תיכוני

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
פסטה בשרנית במלית עשירה ורוטב עגבניות קטיפתי. מנה יפיפייה שקל, פשוט וכיף להגיש למרכז השולחן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה קונצ'יליוני
1  כוס
תרד חלוט וקצוץ דק
2  שיני
שום כתושות
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
500  גרם
גבינת כנען או טברוג
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת לפתיתים
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
0.25  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כף
זעתר טחון
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
זעתר (מפורר לעלים) להגשה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הקונכיות במים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים היטב את מרכיבי המלית – תרד, שום, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, גבינת כנען ופתיתי פרמזן, ומעבירים לשקית זילוף (אפשר למלא גם בעזרת שתי כפיות).
  • שלב 3

    5 דקות
    ממלאים את הקונכיות במלית הגבינה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב – רוטב עגבניות פרפקטו, 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1 כף זעתר ו-1 כף פפריקה, ומניחים בתבנית אפייה מלבנית או עגולה עם שוליים.
  • שלב 5

    30 דקות
    מסדרים את הקונכיות על הרוטב. מפזרים מעל פרמזן ועלי זעתר ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • גבינות
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • תבשילי קדרה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות פתיתים ופטריות

    קונכיות פתיתים ופטריות

    30 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים