מבשלים את הקונכיות במים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
שלב 2
5 דקות
מערבבים היטב את מרכיבי המלית – תרד, שום, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, גבינת כנען ופתיתי פרמזן, ומעבירים לשקית זילוף (אפשר למלא גם בעזרת שתי כפיות).
שלב 3
5 דקות
ממלאים את הקונכיות במלית הגבינה.
שלב 4
5 דקות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב – רוטב עגבניות פרפקטו, 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1 כף זעתר ו-1 כף פפריקה, ומניחים בתבנית אפייה מלבנית או עגולה עם שוליים.
שלב 5
30 דקות
מסדרים את הקונכיות על הרוטב.
מפזרים מעל פרמזן ועלי זעתר ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0