דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות במטבוחה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות במטבוחה

קציצות במטבוחה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אבי לוי
קציצות אליפות של אבי לוי נחות בתוך סלט מטבוחה מבושל וטעים. מוסיפים אורז לבן ומתמוגגים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
0.25  כוס
שמן זית
2 
בצל
2  כפיות
כמון טחון
2  כפיות
מלח
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
2  כוסות
פטרוזיליה
3 
בזיליקום
0.5  כוס
עלי נענע
2  חבילות
מטבוחה מרוקאית
1  כוס
מים
1  כוס
אפונה קפואה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את הבשר הטחון לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר רחב, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מנמיכים את האש, מתבלים בכמון, מלח ואגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את כל עשבי התיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל לבשר הטחון ולשים היטב בעזרת שתי ידיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג ומניחים צד.
  • שלב 5

    40 דקות
    שופכים את המטבוחה לסיר רחב עם כוס מים אחת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות והאפונה ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה.
קציצות במטבוחה

שלב 1 מתוך 5

מעבירים את הבשר הטחון לקערה.

קציצות במטבוחה

שלב 2 מתוך 5

בסיר רחב, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מנמיכים את האש, מתבלים בכמון, מלח ואגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את כל עשבי התיבול.

קציצות במטבוחה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הבצל לבשר הטחון ולשים היטב בעזרת שתי ידיים.

קציצות במטבוחה

שלב 4 מתוך 5

יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג ומניחים צד.

קציצות במטבוחה

שלב 5 מתוך 5

שופכים את המטבוחה לסיר רחב עם כוס מים אחת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות והאפונה ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים