דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות כרישה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות כרישה

קציצות כרישה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות כרישה הן הסיבה האמיתית שכל מי שיש בו קצת דם בולגרי מחכה לארוחות חג

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בשר בקר טחון
1  קילוגרם
כרישה
3 
ביצה
3  כפות
קמח מצה
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כוס
שמן קנולה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים גס את הכרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד. מהירוק הכהה נפטרים) ומרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים, מעבירים למעבד מזון ומרסקים בפוסלים קצרים עד שהכרישה טחונה, אבל לא הופכת למחית. מוציאים לקערה וסוחטים עם הידיים ב-100%.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים, הבשר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת קציצות קטנות ושטוחות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה ומטגנים משני הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם או קר. בתיאבון!
קציצות כרישה

שלב 1 מתוך 5

קוצצים גס את הכרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד. מהירוק הכהה נפטרים) ומרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות.

קציצות כרישה

שלב 2 מתוך 5

מסננים, מעבירים למעבד מזון ומרסקים בפוסלים קצרים עד שהכרישה טחונה, אבל לא הופכת למחית. מוציאים לקערה וסוחטים עם הידיים ב-100%.

קציצות כרישה

שלב 3 מתוך 5

מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים, הבשר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת קציצות קטנות ושטוחות.

קציצות כרישה

שלב 4 מתוך 5

מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה ומטגנים משני הצדדים.

קציצות כרישה

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או קר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל טורקי
  • אוכל בלקני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים