דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות מטוגנות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות מטוגנות

קציצות מטוגנות

(0)
קל
מתכונאי/ת: מור בורשטיין
קציצות שכולם יאהבו, מגדול ועד קטן

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.5  זר
פטרוזיליה (לפי הטעם)
5  שיני
שום
2 
בצל מרוסקים בפומפיה
2  פרוסות
לחם רטובות וסחוטות
2 
ביצה
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים (לפי הטעם)
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  שקית
פירורי לחם פירורית זהב
2  כוסות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל החומרים (פרט לפרורי הלחם והשמן) וטועמים בקצה הלשון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת ומכינים את פרורי הלחם בקערית קטנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים כדורים מתערובת הבשר ולאחר מכן משטחים אותם וטובלים אותם בפרורי הלחם (מכל הצדדים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בזהירות את הקציצות במחבת, ולאחר מספר דקות, כשהן כבר משחימות הופכים אותן ומטגנים מהצד השני עד שהן שחומות גם מהצד הזה (אפשר להיעזר במזלג בשני הצדדים).
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הקציצות לקערה מרופדת בנייר סופג.
קציצות מטוגנות

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את כל החומרים (פרט לפרורי הלחם והשמן) וטועמים בקצה הלשון.

קציצות מטוגנות

שלב 2 מתוך 5

מחממים את השמן במחבת ומכינים את פרורי הלחם בקערית קטנה.

קציצות מטוגנות

שלב 3 מתוך 5

יוצרים כדורים מתערובת הבשר ולאחר מכן משטחים אותם וטובלים אותם בפרורי הלחם (מכל הצדדים).

קציצות מטוגנות

שלב 4 מתוך 5

מניחים בזהירות את הקציצות במחבת, ולאחר מספר דקות, כשהן כבר משחימות הופכים אותן ומטגנים מהצד השני עד שהן שחומות גם מהצד הזה (אפשר להיעזר במזלג בשני הצדדים).

קציצות מטוגנות

שלב 5 מתוך 5

מוציאים את הקציצות לקערה מרופדת בנייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים