דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עוף וכרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עוף וכרובית

קציצות עוף וכרובית

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הילדים שלכם יתאהבו: כי הקציצות רכות ומצופות פירורי לחם והרוטב עשיר ופיקנטי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרובית מופרד לפרחים
1 
בצל חתוך לרבעים
2  שיני
שום
5  עלים
מרווה
500  גרם
חזה עוף טחון
2 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
קמח חיטה מלא
2  כפות
שמן זית לטיגון
3  כפות
שמן זית
0.25  כוס
מיץ לימון
3  כוסות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כוסות
אפונה (אפשר קפואה)
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עם מלח במשך כ-10 דקות עד שהם כמעט רכים. מסננים ושוטפים במים קרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון את הכרובית, הבצל, שיני השום והמרווה עד קבלת תערובת לא חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את התערובת עם חזה העוף, הביצים, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט ופירורי הלחם.
  • שלב 4

    0 דקות
    צרים מהתערובת קציצות עבות בידיים רטובות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצפים את הקציצות במעט קמח מלא ומטגנים אותן בשמן זית עד שהן שחומות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים את חומרי הרוטב, חוץ מהאפונה, בסיר רחב ושטוח ומביאים לידי רתיחה.
  • שלב 7

    20 דקות
    מוסיפים את הקציצות, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות.
  • שלב 8

    10 דקות
    מוסיפים את האפונה ומבשלים 10 דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים