דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות פראסה לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות פראסה לפסח

קציצות פראסה לפסח

(2)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מעיין שטרודל
הכרישה האהובה בשילוב תפוחי אדמה בגרסה קלילה ומהירה להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  גבעולים
כרישה חתוכים לפרוסות
1  כף
שמן זית
1  חבילה
תערובת להכנת לטקס לביבות תפוחי אדמה כשר לפסח
2 
ביצה
2  כוסות
מים רותחים
2  כוסות
שמן קנולה לטיגון הלביבות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    9 דקות
    מטגנים את הכרישה בשמן זית ומוסיפים כל פעם מעט מים עד שהכרישה מזהיבה ומתרככת לחלוטין.
  • שלב 2

    2 דקות
    שמים את תוכן שקית הלטקס בקערה ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מערבבים ואז מוסיפים 2 ביצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הכרישה המטוגנת ומערבבים.
  • שלב 4

    12 דקות
    נותנים למסה לנוח כ-10 דקות.
  • שלב 5

    12 דקות
    מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות.
קציצות פראסה לפסח

שלב 1 מתוך 5

מטגנים את הכרישה בשמן זית ומוסיפים כל פעם מעט מים עד שהכרישה מזהיבה ומתרככת לחלוטין.

קציצות פראסה לפסח

שלב 2 מתוך 5

שמים את תוכן שקית הלטקס בקערה ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים.

קציצות פראסה לפסח

שלב 3 מתוך 5

מערבבים ואז מוסיפים 2 ביצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הכרישה המטוגנת ומערבבים.

קציצות פראסה לפסח

שלב 4 מתוך 5

נותנים למסה לנוח כ-10 דקות.

קציצות פראסה לפסח

שלב 5 מתוך 5

מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל בלקני
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים