דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות שווארמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות שווארמה

קציצות שווארמה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אליאור ססי
קציצות מעולות ובריאות על בסיס בשר הודו ובשר בקר, מתובלות בעדינות, נימוחות ורכות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חזה הודו טחון
250  גרם
בשר בקר טחון טחון טרי
1  כפית
מלח
0.33 
בצל קטן
1 
קישוא בינוני
0.5  שן
שום כתוש
1 
ביצה
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב טחונים דק
0.5  זר
פטרוזיליה
0.75  כפית
כמון טחון
0.25  כפית
ציפורן
1  כף
שמן קנולה
0.75  כפית
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את השווארמה הודו עם הבקר הטחון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל לבן, מגרדים פנימה את הבצל והקישוא על פומפיה דקה, מוסיפים את השום הכתוש, ביצה אחת, 3 כפות שטוחות של פרורי לחם דקים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון ונגיעה של תבלין ציפורן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים לעיסה אחידה שמרקמה עדין, מכסים ומשאירים לשעה במקרר לספיגת טעמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים כדורים בינוניים ומניחים על צלחת רחבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים מעט שמן קנולה במחבת לחום בינוני, מניחים את הקציצות ומשטחים מעט בעדינות עם המזלג.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים כ3-4 דקות מכל צד עד לקבלת לצבע שחום ומגישים חם.
קציצות שווארמה

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את השווארמה הודו עם הבקר הטחון.

קציצות שווארמה

שלב 2 מתוך 6

מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל לבן, מגרדים פנימה את הבצל והקישוא על פומפיה דקה, מוסיפים את השום הכתוש, ביצה אחת, 3 כפות שטוחות של פרורי לחם דקים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון ונגיעה של תבלין ציפורן.

קציצות שווארמה

שלב 3 מתוך 6

מערבבים לעיסה אחידה שמרקמה עדין, מכסים ומשאירים לשעה במקרר לספיגת טעמים.

קציצות שווארמה

שלב 4 מתוך 6

יוצרים כדורים בינוניים ומניחים על צלחת רחבה.

קציצות שווארמה

שלב 5 מתוך 6

מחממים מעט שמן קנולה במחבת לחום בינוני, מניחים את הקציצות ומשטחים מעט בעדינות עם המזלג.

קציצות שווארמה

שלב 6 מתוך 6

מטגנים כ3-4 דקות מכל צד עד לקבלת לצבע שחום ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים