דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרואסון גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרואסון גבינה

קרואסון גבינה

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: חנה אטיה
יש לכם מלאווח במקפיא? אז יש לכם קרואסון גבינה לוהט

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
מלאווח
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9% עם בצל מטוגן
1  חבילה
גבינה צהובה או קשקבל מגורדת
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את שני סוגי הגבינות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים עלה מלאווח קפוא למחצה על משטח העבודה, וחותכים בעזרת גלגלת פיצה ל-8 משולשים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש, ומגלגלים לצורת קרואסון (כשהשפיץ של המשולש הוא האחרון שמגלגלים).
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הקרואסונים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים מעט ביצה ומפזרים שומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים עד להזהבה ומגישים חם. בתיאבון!
קרואסון גבינה

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

קרואסון גבינה

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את שני סוגי הגבינות.

קרואסון גבינה

שלב 3 מתוך 6

מניחים עלה מלאווח קפוא למחצה על משטח העבודה, וחותכים בעזרת גלגלת פיצה ל-8 משולשים.

קרואסון גבינה

שלב 4 מתוך 6

מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש, ומגלגלים לצורת קרואסון (כשהשפיץ של המשולש הוא האחרון שמגלגלים).

קרואסון גבינה

שלב 5 מתוך 6

מניחים את הקרואסונים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים מעט ביצה ומפזרים שומשום.

קרואסון גבינה

שלב 6 מתוך 6

אופים עד להזהבה ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות קרואסון

    לחמניות קרואסון

    בינוני
  • קרואסון חלבה

    קרואסון חלבה

    180 דקות בינוני
  • קרואסון חמאה פריך

    קרואסון חמאה פריך

    60 דקות בינוני
  • קרואסון שוקולד

    קרואסון שוקולד

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים