דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרואסון חמאה פריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרואסון חמאה פריך

קרואסון חמאה פריך

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Ohad Cohen
קרואסון טוב לא צריך כלום חוץ מחמאה. והקרואסון הזה הוא ההוכחה לכך

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
מים פושרים
0.25  כוס
שמן קנולה
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
מלח
0.5  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
1  כף
וניל
1 
ביצה טרופה
150  גרם
חמאה רכה חתוכה לקוביות
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    ממיסים את החומרים (ללא הביצה הטרופה ועם מחצית מהחמאה) במיקסר כ-5 דקות עד לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים שוב את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוצאים את הבצק, מרדדים למלבן גדול, חותכים פרוסות ארוכות ומכל רצועה חותכים משולשים באורך שווה, בכל משולש שמים קוביית חמאה ומגלגלים לקוראסון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל180 מעלות.
  • שלב 5

    20 דקות
    מסדרים נייר אפיה בתבנית גדולה ומניחים את הקוראסונים, מברישים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
קרואסון חמאה פריך

שלב 1 מתוך 5

ממיסים את החומרים (ללא הביצה הטרופה ועם מחצית מהחמאה) במיקסר כ-5 דקות עד לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעה.

קרואסון חמאה פריך

שלב 2 מתוך 5

מקמחים שוב את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.

קרואסון חמאה פריך

שלב 3 מתוך 5

מוצאים את הבצק, מרדדים למלבן גדול, חותכים פרוסות ארוכות ומכל רצועה חותכים משולשים באורך שווה, בכל משולש שמים קוביית חמאה ומגלגלים לקוראסון.

קרואסון חמאה פריך

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל180 מעלות.

קרואסון חמאה פריך

שלב 5 מתוך 5

מסדרים נייר אפיה בתבנית גדולה ומניחים את הקוראסונים, מברישים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • מאפים
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • מאכלי עדות
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קרואסון שוקולד

    קרואסון שוקולד

  • קרואסון שוקולד (רוגעלך)

    קרואסון שוקולד (רוגעלך)

    120 דקות בינוני
  • לחמניות קרואסון

    לחמניות קרואסון

    120 דקות בינוני
  • קרואסון גבינה

    קרואסון גבינה

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות