המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החומרים (ללא הביצה הטרופה ועם מחצית מהחמאה) במיקסר כ-5 דקות עד לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעה.
מקמחים שוב את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
מוצאים את הבצק, מרדדים למלבן גדול, חותכים פרוסות ארוכות ומכל רצועה חותכים משולשים באורך שווה, בכל משולש שמים קוביית חמאה ומגלגלים לקוראסון.
מחממים תנור ל180 מעלות.
מסדרים נייר אפיה בתבנית גדולה ומניחים את הקוראסונים, מברישים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0