דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרואסון חלבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרואסון חלבה

קרואסון חלבה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Ohad Cohen
קרואסון במילוי חלווה, הבית מתמלא ריח משכר ומתוק והטעם? הרבה יותר טעים ממאפייה!

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
100  גרם
חמאה
2  כפות
סוכר חום
2  כפיות
תמצית וניל
1  כפית
תמצית שקדים
1 
ביצה
0.5  כוס
חלב
150  גרם
חלווה
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ומקמחים, מחלקים אותו ל-20 חלקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כל חלק פורסים וממלאים בכף ממרח חלבה ומקפלים לסהרונים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים את העוגיות, שוב, שעה במגבת להתפחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות, וע"ג נייר אפייה בתבנית מסדרים את הקרואסונים ומברישים בביצה טרופה.
  • שלב 6

    20 דקות
    מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים.
קרואסון חלבה

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים.

קרואסון חלבה

שלב 2 מתוך 6

מוציאים את הבצק ומקמחים, מחלקים אותו ל-20 חלקים.

קרואסון חלבה

שלב 3 מתוך 6

כל חלק פורסים וממלאים בכף ממרח חלבה ומקפלים לסהרונים.

קרואסון חלבה

שלב 4 מתוך 6

מכסים את העוגיות, שוב, שעה במגבת להתפחה.

קרואסון חלבה

שלב 5 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות, וע"ג נייר אפייה בתבנית מסדרים את הקרואסונים ומברישים בביצה טרופה.

קרואסון חלבה

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות קרואסון במילוי קרם פודינג וניל

    סופגניות קרואסון במילוי קרם פודינג וניל

    150 דקות בינוני
  • לחמניות קרואסון

    לחמניות קרואסון

    בינוני
  • קרואסון חמאה פריך

    קרואסון חמאה פריך

    60 דקות בינוני
  • קרואסון שוקולד

    קרואסון שוקולד

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים